Persbericht – Soest, 25 juni 2010
Na wat kleine aanpassingen aan de verpakking en het productieproces was het dan tijd om de landelijke pers in te lichten. Het persbericht is verstuurd. Lees hieronder het volledige persbericht:

Nieuw in Nederland: de Wijndop

Gespot bij buitenlandse wijnhuizen en nu ook verkrijgbaar in Nederland: de Wijndop. De Wijndop, een afsluiter en vacuümpomp ineen, was tijden alleen in het buitenland verkrijgbaar. Hij is nu door Wijndop.nl naar ons land gehaald.

Wijn bewaren met behulp van een rubberen stop en bijbehorende pomp is bekend. Maar rubberen stoppen raken kwijt of worden vies. Daarom is er nu de Wijndop: een stop en vacuümpomp ineen.
Door de krachtige pomp is de fles wijn in een handomdraai vacuüm. Er hoeft maar twee keer gepompt te worden per uitgeschonken glas. Met gebruik van de Wijndop blijft wijn tot een week lang houdbaar. Zijn strakke ontwerp zorgt ervoor dat hij zelfs niet misstaat op een gedekte tafel. De Wijndop schuift helemaal over de flessenhals heen en maakt de fles nauwelijks groter. Flessen kunnen zowel staand als liggend bewaard worden.

Oprichtster Hagemans: “Zelf heb ik de Wijndop al ruim twee jaar in huis. Ik heb hem meegenomen uit Zuid-Afrika.  Ze worden daar door wijnproducenten op hun proeflocatie gebruikt. ’s Avonds na mijn werk drink ik graag een glas wijn. Voor ik de Wijndop had, moesten het altijd twee glazen zijn omdat de wijn anders zou bederven. En het woord ‘moeten’ bij eten of drinken maakt het voor mij al meteen een stuk minder lekker.
Ik vind het een heerlijk product omdat hij erg handig is in het gebruik, en er bovendien ook nog mooi uitziet op een fles.


PERS

Voor informatie of HR beeldmateriaal over wijndop.nl kunt u een e-mail sturen naar pers@wijndop.nl . Wij nemen dan binnen een dag contact met u op.