Wijncadeau – Soest, 6 juli 2010
Vanaf eind augustus zal er op Wijndop.nl een compleet wijncadeau besteld kunnen worden. De Wijndop met een goede fles rode of witte wijn in een feestelijke verpakking. Ideaal als orgineel cadeau of als relatiegeschenk.

Persbericht – Soest, 24 juni 2010
Na wat kleine aanpassingen aan de verpakking en het productieproces was het dan tijd om de landelijke pers in te lichten. Het persbericht is verstuurd. Lees hier het volledige persbericht.

Betalen met iDeal – Soest, 8 maart 2010
Sinds vorige week is onze webwinkel live. Helaas is het niet gelukt om de koppeling met iDeal meteen vanaf het begin werkende te krijgen. Desondanks zijn de eerste Wijndoppen al verkocht. Vanaf medio volgende week kan er wel met iDeal afgerekend worden.

Opening webwinkel – Soest, 16 februari 2010
Op woendsdag 3 maart zal de webwinkel wijndop.nl geopend worden. Om dit feestelijk te vieren zal er een introductieaanbod zijn: geen verzendkosten bij een bestelling van twee of meer doppen. Bij een bestelling van een losse dop wordt slechts 2,50 verzendkosten in rekening gebracht.

Pers

Voor informatie of HR beeldmateriaal over wijndop.nl kunt u een e-mail sturen naarpers@wijndop.nl . Wij nemen dan binnen een dag contact met u op.
Bellen kan natuurlijk ook. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 0878 707 525